Hlavní obsah

Řidička u Kelče zemřela po srážce s autobusem

Novinky, Vlastimil Langer, PhDr.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krátce před pátečním polednem nepřežila srážku s autobusem u Kelče na Vsetínsku jednašedesátiletá řidička osobního automobilu z Valašskomeziříčska.

Foto: HZS Zlínského kraje

Místo smrtelné nehody.

Článek

„Žena za volantem pravděpodobně nedala v křižovatce přednost autobusu, narazila do něj a na místě zemřela, v autě jela sama. Řidič autobusu i cestující vyvázli z nehody bez zranění,“ informoval policejní mluvčí Petr Jaroš.

Okolnosti nehody, po níž osobní vozidlo skončilo mimo vozovku, jsou podle policejního mluvčího předmětem dalšího vyšetřování vsetínských policistů.

K nehodě, která se stala okolo půl dvanácté dopoledne na silnici mezi Kelčí a Komárovicemi, vyslal krajský operační důstojník hasičů profesionální jednotku z Valašského Meziříčí a dobrovolné hasiče z Kelče.

„Před příjezdem našich jednotek už byla řidička mimo vozidlo, na místě hasiči mohli hasiči konstatovat akorát její smrt,“ dodal Pavel Řezníček z HZS Zlínského kraje.

Letos ve Zlínském kraji zemřelo na silnicích devět lidí. Dnešní smrtelná nehoda je třetí na Vsetínsku, 29. ledna zemřel ve Zděchově řidič osobního automobilu a 17. února zahynula chodkyně u obce Prostřední Bečva.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám