Hlavní obsah

Režisér Jan Hřebejk přijede do Bohumína představit komedii Zakázané uvolnění

Novinky, Lucie Balcarová

Nová komedie Zakázané uvolnění režiséra Jana Hřebejka přichází v červnu do českých kin. Do Bohumína, kde se v parku Petra Bezruče a klubu Bublina část filmu natáčela, ji proto přijede režisér představit osobně. A to v neděli 1. června v 21 hodin.

Foto: Pavel Čempěl

Režisér Jan Hřebejk při natáčení nové komedie Zakázané uvolnění v bohumínském parku Petra Bezruče.

Článek

Slavnostní předpremiéra proběhne symbolicky pár desítek metrů od míst natáčení, a to v letním kině. Před samotným promítáním, a to v 21 hodin proběhne nejprve talkshow se členy štábu. Kromě režiséra Jana Hřebejka dorazí do Bohumína také producent Daniel Strejc, herečka Hana Vagnerová a další protagonisté. Promítat se pak začne od 21:30 hodin.

Vstupné na předpremiéru je symbolické - 20 korun. Výtěžek ze vstupného půjde na provoz sociálně terapeutických dílen Klíček Centra sociálních služeb Bohumín. Jeho mentálně postižení klienti si s nadačním fondem Přes kaluže také vyzkoušeli role herců, a to ve filmu Svět je krásný.

V případě nepříznivého počasí se talkshow i předpremiéra přesouvá do kamenného kina na náměstí. Zde je začátek naplánován o půlhodiny později než v letním kině, a to ve 21:30 hodin.

O FILMU ZAKÁZANÉ UVOLNĚNÍ:

Výbušná konverzační a situační komedie na motivy úspěšné divadelní hry Petra Kolečka, která se odehrává jednoho večera v zapadlé vesnické hospodě. Co všechno se může říci a stát, když se opijí unesená nevěsta, ženský svědek jejího ženicha a životem protřelá barmanka... Ve filmu na rozdíl od hry přibyly postavy, scénky a prostředí. Celý děj začíná již na svatbě a slibuje herecký koncert mladých, krásných hereček...

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám