Hlavní obsah

Ranč Bučiska oslavil s Čechomorem své první narozeniny

Novinky, Zdenka Vaníčková

Zatímco celou Českou republiku v sobotu ohrožovaly bouřky a průtrže mračen, v Rožnově pod Radhoštěm se počasí povedlo na 100 procent. Dětský den na rožnovském Ranči Bučiska tak proběhl skvěle, spokojené byly jak děti s rodiči, tak i fanoušci skupiny Čechomor, která završila báječný den svým výborným koncertem.

Foto: Ryszard Perzynski (www.visual-studio.cz)

Jízda na koních byla hlavní atrakcí lákající děti i dospělé

Článek

Celý den byla dětem i jejich doprovodu k dispozici desítka stanovišť. Jezdilo se na koních, koloběžkách, střílelo se z luků, hrál se bumperball i disk golf, ti nejmenší obsadili skákací hrad i nové dětské hřiště.

„Klobouk dolů před organizátory, vyžití pro děti je tu skutečně obrovské, všichni se výborně bavíme. Není ranč jako ranč,” řekla jedna z návštěvnic akce. Připraveny byly také skvělé speciality z grilu a lahodné pivní speciály pardubického pivovaru Pernštejn.

V podvečer se celý areál připravoval na hudební produkci. Předkapela Strong Coffee navodila příjemnou atmosféru a ukázala, že českobudějovičtí kluci prostě funk-rock umí.

Čechomor se představil v pětičlenné sestavě v čele s Františkem Černým. Kapela odehrála několik starších písní, ale navíc přidala několik nových songů, mimo jiné nádhernou píseň Limbora. Odehráli skvělý koncert, kterým strhli publikum natolik, že se u většiny písní přidalo a areálem zněl sborový zpěv.

„Podařilo se nám pěkně oslavit jeden rok znovuotevření Ranče Bučiska, dětský den a koncert Čechomoru navštívilo kolem 700 lidí,” řekl spokojený majitel Ranče Radek Žíla. „Plánujeme další akci a chceme pokračovat v započaté práci. Myslím si, že náš ranč je ideální místo pro rodiny a kulturní vyžití na Rožnovsku, přes léto máme pravidelně otevřeno, určitě nás přijďte navštívit,” zve Radek Žíla.

Po vystoupení skupiny Čechomor program volně pokračoval párty na nádvoří ranče s výbornou cimbálovou muzikou FCM Radegast, která roztančila zbývající hosty až do brzkých ranních hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám