Hlavní obsah

Radní města Náchoda ocenili prezidenta Muže roku Davida Novotného Cenou za kulturu

Novinky, Lenka Žáčková

Z Reprezentačního plesu města Náchoda, který se konal poslední únorovou sobotu, si David Novotný odnesl mimořádné ocenění. Na svém kontě má hned několik počinů, je totiž prezidentem soutěže Muž roku, pořadatelem soutěže Nej sestřička a Dne dobrých skutků.

Foto: Archiv Reprezentačního plesu v Náchodě

David Novotný přebíral cenu

Článek

Cenu kultury za rok 2017 mu předal starosta a poslanec Jan Birke jako ocenění za to, co tento náchodský patriot pro své rodné město a kraj dělá.

K významnému ocenění blahopřála Davidovi Novotnému přímo v sále Městského divadla Dr. Josefa Čížka členka Rady vlády pro rovné příležitosti mužů a žen Soňa Marková či viceprezidentka České asociace sester Anna Skalická. Gratulaci přidala i řada dalších známých osobností, mezi kterými nechyběla například Ilona Csáková a Stanislav Hložek.

Slavnostním plesem skvěle prováděl oblíbený moderátor Karel Voříšek. Sám prý není velký tanečník a má nejraději roli moderátora. „Já se cítím jako doma víc na pódiu než na parketě. Ani si nevzpomínám, že bych chodil do tanečních,“ potvrdil na plese. V letošním roce se opět zhostí role moderátora Muže roku, který se bude tradičně konat v Náchodě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám