Hlavní obsah

Putovní výstava skejtových fotografií navštívila po Praze rožnovský kultovní bar Železo

Novinky, Zdenka Vaníčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bar Rožnovanka na rožnovském náměstí, kterému místní neřeknou jinak než Železo, hostí v těchto dnech putovní unikátní výstavu skejtových fotografií. Výstava byla zahájena včerejší vernisáží a potrvá do 10. července.

Foto: Skaterock.cz

Putovní výstava v rožnovském kultovním baru Železo zahájena

Článek

Rožnov pod Radhoštěm se tak řadí mezi osm měst v České republice, kde se fotografie zachycující skejťáckou vášeň a soustředění představí. Rožnováci i v tomto případě mají být na co pyšní, jedním z autorů fotografií je Rožnovan Filip Slivka. Jako první výstavu webu Skaterock.cz viděla Praha, po skončení výstavy v Rožnově se přesune do Havířova.

„Skateboardová fotografie je stejně výjimečná jako skateboarding samotný, musíte pro ni mít správné nadšení, se kterým se vrháte zachytit perfektně provedený trik,“ říká fotograf Jaroslav Kučera. 

Představení současné skateboardové fotografie nabízí Rožnovákům prostor upozornit na problém chybějícího skateparku, o který léta bojují. Sportoviště tohoto typu chybí v Rožnově pod Radhoštěm již několik let. Na rožnovském skejtovém poli by větší „vítr“ mohla udělat i chystaná skate exhibice B2UR, která proběhne 28. června na rožnovském náměstí od 14:00 hodin. 

Informace k výstavěexhibici jsou rovněž na Facebooku.

Reklama

Výběr článků

Načítám