Hlavní obsah

Prvoligový fotbal v Příbrami prodloužil smlouvu s generálním partnerem, stadion změní název

Novinky, Tomáš Vašíček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prvoligový fotbalový klub 1. FK Příbram, který získal v předposledním ligovém kole jistotu účasti v dalším ročníku nejvyšší fotbalové činnosti, získal generálního partnera pro příští sezónu.

Foto: 1. FK Příbram

V Příbrami se bude první fotbalová liga hrát i další sezónu.

Článek

„Podepsali jsme smlouvu se společností Energon Dobříš, tato smlouva je pro nás moc důležitá. Chtěl bych poděkovat jednateli a mému kamarádovi Honzovi Ježkovi za jeho důvěru a také obchodnímu řediteli Radku Vystydovi,” okomentoval dohodu generální ředitel 1. FK Příbram Petr Větrovský.

Společnost, jejíž hlavní činností je energetika bude již ve čtvrté ligové sezóně generálním partnerem příbramského klubu. „O tom, že spolupráci prodloužíme, jsme měli jasno ihned. Jsme s ní spokojeni a velmi kvitujeme i aktuální vznik fotbalové akademie. V příští sezóně bych si přál, abychom měli dříve více klidu a mohli se fotbalem bavit,” řekl jednatel společnosti Energon Dobříš Jan Ježek.

Slavnostního podpisu se před zraky médií v press centru příbramského stadionu zúčastnil také majitel klubu Jan Starka a obchodní ředitel Energonu Radek Vystyd, který uvedl své důvody pro pokračování spolupráce s 1. FK Příbram: „I já se snažím v podnikatelské sféře hrát první ligu. Proto mě těší, že můžeme být hrdým partnerem prvoligového klubu. S Petrem se znám dlouho a vím, co zde pro fotbal dělá.”

V rámci nové smlouvy mění název i fotbalový stadion. Ze Startip arény se stává okamžitě Energon aréna. „Petr za námi přišel s nabídkou a byli jsme dohodnuti snad za dvě minuty,” uzavřel s úsměvem Jan Ježek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám