Hlavní obsah

První kostýmní zkouška na Sněhurku brala dech

Novinky, Adéla Majerová

V sobotu 30. června se poprvé sešli všichni představitelé nového muzikálu Sněhurka na ledě v třinecké Werk Areně, aby si vyzkoušeli jízdu ve zbrusu nových kostýmech.

Foto: Adéla Majerová

Sedm trpaslíků z nového muzikálu Sněhurka na ledě

Článek

Sněhurka, princ, sedm trpaslíků, dvorní dámy, (z)rádce, černokněžník, zvířátka a mnoho dalších se poprvé projeli ve svých kostýmech a vyzkoušeli si jejich pohodlnost a funkčnost. Stalo se tak za účasti kostýmní výtvarnice Ľudmily Várossové, choreografky Miroslavy Hájkové a samozřejmě známého slovenského režiséra Jaro Moravčíka.

I když jsou některé kostýmy velkolepé, dle krasobruslařů jsou velmi pohodlné a praktické. Intenzivní zkoušení na ledě potrvá po celý červenec. Největší hvězda muzikálu, mistr Evropy v krasobruslení Tomáš Verner, dorazí na třinecký led v sobotu 7. července.

V právě připravovaném muzikálu Sněhurka zažije Česká republika poprvé unikátní spojení ledové show a živé hudby. V hlavní mužské roli této pohádky se představí krasobruslař Tomáš Verner a několikanásobná mistryně České republiky Ivana Buzková. Premiérově se příběh odehraje 5. října 2018 v Třinci a následovat bude tour po jedenácti největších městech České republiky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám