Hlavní obsah

Průjezd Libercem komplikují uzavírky

Novinky, Martina Bubnová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chystáte se projíždět Libercem? Dejte si pozor na uzavírky komunikací, které jsou především v centru města a jeho blízkém okolí.

Foto: Martina Bubnová

Křižovatka v ulici Dr. M. Horákové

Článek

Přímo v centru Liberce v ulici Měsíčná probíhá uzavírka komunikace mezi křižovatkami ulic Orlí a U Vody z důvodu práce na inženýrských sítích. Uzavírka potrvá do 5. srpna. Do 30. listopadu zastaví provoz uzavírka komunikace v ulici Oblačná, probíhají zde opravy silnice.

Ve Frýdlantské ulici je důvodem uzavírky výstavba nového projektu mezi křižovatkami ulic Tovaryšský vrch, kde je po dobu uzavírky změněn povolený směr jízdy, a Rybářská. Uzavírka podle informací magistrátu potrvá do 10. července.

Další omezení provozu v centru města je v ulicích Londýnská a Sokolská. Uzavřen je most, který se tu rekonstruuje. Opravy budou probíhat až do konce listopadu, informuje Krajský úřad Libereckého Kraje. 

Pokud se vydáte po hlavní komunikaci ulicí Dr. M. Horákové, dejte si pozor, i zde probíhá uzavírka silnice a to z důvodu její opravy. Dopravní omezení se týká i cestujících MHD. Linky autobusů č. 13, 24, 26 a 20 objíždějí uzavírku komunikace od zastávky Čechova, přes zastávku Babylon a následně do terminálu Fügnerova, a to v obou směrech. S tímto omezením počítejte do 30. listopadu.

Nejnovější uzavírkou komunikace je silnice č. 2873 směrem z Vratislavic nad Nisou do Jeřmanic. Následkem deštivého počasí a silného větru na komunikaci, v délce 196 metrů, popadalo několik desítek stromů a větví. Komunikace je neprůjezdná. Uzavírka potrvá do 4. července.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám