Hlavní obsah

Prožijte silvestrovskou oslavu netradičně: na lyžích

Novinky, Martina Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud nechcete prosedět Silvestra u chlebíčků a televize, vyrazte ven s lyžemi. Mnohé ski areály ve Zlínském kraji budou v provozu i v poslední den v roce, některé i s doprovodným programem.

Foto: Valachy.cz
Článek

Například ve Ski areálu Razula na Vsetínsku si mohou lyžaři v Gril srubu na úpatí hlavní sjezdovky Razula vychutnat vedle lyžování i Silvestrovské vepřové hody. Ty zároveň zahajují celou sérii gurmánských prodloužených víkendů, z nichž každý bude až do začátku dubna zasvěcen jiné kuchyni. 

Na Silvestra budou vleky ve Ski areálu Razula v provozu až do 16 hodin (www.razula.cz), stejně jako třeba v nedalekém Ski areálu Synot Kyčerka.

Na lyžařském svahu ve Zlíně vypukne v poslední den rok silvestrovská párty. Ta naváže na celodenní lyžování a součástí programu bude otevření Igloo baru nebo nabídka grilovaných pochoutek a dalších specialit, večer završí půlnoční ohňostroj. Vstup na silvestrovskou párty je zdarma. www.svahzlin.cz

Silvestrovské lyžování nabízí také Skiareál Troják na Kroměřížsku. Lyžovat se bude od 9 až do 20 hodin. Od silvestrovské půlnoci do jedné hodiny se bude lyžovat zdarma. www.trojak.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám