Hlavní obsah

Prostějovská porodnice a dětské oddělení otevřou své dveře veřejnosti

Novinky, Hana Szotkowská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedinečnou příležitost prohlédnout si prostory porodnice Nemocnice Prostějov budou mít budoucí rodičky a jejich doprovod v úterý 24. června. Porodnice se rozhodla uspořádat v tento den od 14.00 do 17.00 hodin den otevřených dveří, na kterém uvítá nejen budoucí maminky, ale i tatínky.

Foto: Hana Szotkowská

Během dne otevřených dveří si mohou budoucí rodiče osobně prohlédnout porodní boxy, včetně nadstandardních pokojů a novorozeneckého úseku.

Článek

Své dveře otevře v tento den veřejnosti také dětské oddělení, které pro návštěvníky přichystá i dětský koutek.  

Během dne otevřených dveří si budou příchozí moci osobně prohlédnout porodní boxy, včetně nadstandardních pokojů a novorozeneckého úseku.

„Každá budoucí maminka má z nadcházejícího porodu obavy, proto jsme se rozhodli jim dát možnost přijít se s prostředím porodnice a zdravotnickým personálem seznámit. Věříme, že když budou ženy vědět, co je čeká, jejich strach to eliminuje,“ uvedla vrchní sestra gynekologicko-porodnického oddělení Věra Tisoňová.

Budoucí rodiče budou mít příležitost prodiskutovat témata spojená s porodem a péčí o novorozence přímo s porodními asistentkami, které budou příchozím ochotně zodpovídat všechny dotazy. Maminky se budou navíc moci zúčastnit slosování o poukaz na vyšetření 4D ultrazvukem.

„Pro maminky budou připraveny také materiály o průběhu porodu, které si mohou vzít s sebou domů,“ doplnila Věra Tisoňová.

Na den otevřených dveří mohou přijít i maminky, které již ratolesti mají. Pro děti bude na dětském oddělení připraven dětský koutek s odborným vedením. Příchozí budou moci využít také odborného poradenství v oblasti kosmetiky a výživy pro matku a dítě, které bude připraveno Lékárnou AGEL.

Reklama

Výběr článků

Načítám