Hlavní obsah

Prokešovo náměstí v Ostravě se rozzářilo do krásy

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek 28. listopadu v podvečer se ostravské Prokešovo náměstí rozzářilo. V jeho centru vyrostl dvanáctimetrový strom zkrášlený nádhernou svítící výzdobou.

Foto: Josef Zajíc

Rozzářené vánoční Prokešovo náměstí v Ostravě.

Článek

Důstojnou výzdobu tu instalovala firma MK - mont illuminations s. r. o., která zvítězila ve veřejné anketě občanů. Nazdobeny jsou i fasády radnice, které dominuje osvětlená 85 metrů vysoká Radniční věž.

Ostravský informační servis právě na Radniční věži chystá na prosinec 2013 dvě zajímavé akce:

Tou první bude ve čtvrtek 5. prosince Mikuláš na věži. S dětmi bude možné navštívit věž a setkat se tu s Mikulášem a pravým čertem, zažít pár adrenalinových dobrodružství, dostat odměny a sladkosti.  V rámci návštěvy si budou moci návštěvníci vyslechnout výklad průvodce a z věže pohlédnout na Ostravu v eventuálním zimním hávu.

V úterý 24. prosince bude na programu Štědrý den na věži. Všichni zájemci, kteří se v tu dobu na věž dostaví, si budou moci vlastnoručně ozdobit vánoční baňky. Pořadatelé z Ostravského informačního servisu přichystali pro zájemce vánoční workshop a nezapomenou ani na tradiční vánoční zvyky. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám