Hlavní obsah

Program Bernard festu je nabitý

Novinky, Michaela Poláková

V pátek 21. a v sobotu 22. června se na náměstí v Humpolci uskuteční devatenáctý ročník festivalu Bernard fest.

Článek

Páteční program začne v 15.00, kdy vystoupí kapela Pátrači. O hodinu a patnáct minut později vystoupí partička Zde klikni. Tyto dvě kapely si účast na festivalu vyhráli v soutěži, kterou pořádali organizátoři.

V 18.00 přijde na podium hudební skupina Jaksi Taksi. Ta je známá svými hity Škola, Zachovejte paniku nebo Online. Punkrock z Prahy rozhodně nenechá nikoho chladného. Ve 20.00 vystoupí opravdová hvězda českého hudebního světa - několikanásobná Česká i Zlatá slavice, muzikálová hvězda, ale především výborná zpěvačka, Lucie Bílá.

Po ní přijde těžký kalibr v podobě skupiny Wohnout, která jistě stejně jako všichni předešlí ukáže velkou show. A večer zakončí od 23.45 kapela Keks.

V sobotu program začne již v 10.00 na náměstí v Humpolci. A otevře ho česká dvojice Eva a Vašek. Po nich, ve 12.00, vystoupí partička, která si říká The Tap Tap. První velká hvězda festivalu přijde na řadu již ve 14.00. A bude jí letošní Český slavík, nejznámější zpěvák poslední doby, Tomáš Klus. Ten v Humpolci nebude vystupovat poprvé, organizátoři Bernard festu ho mají velmi oblíbeného. Podobně jako fanoušci.

Dvojice slovenských interpretů vystoupí hned po něm. Od 16.00 to na podiu rozjede Richard Müller. O dvě hodiny později pak vystoupí Katarina Knechtová. Ta je známá především ze skupiny Peha, kterou proslavil například hit Spomal‘ nebo Za tebou.

Legendy české hudební scény, kapela Tichá Dohoda a po nich Wanastowi vjeci, jistě také rozvíří humpolecké hudební fanoušky. Poté bude následovat ohňostroj a poslední vystoupení sobotního programu. Koncert kapely Kyvadlo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám