Hlavní obsah

Přivítejte jaro na Jarní show s Elvisem

Novinky, Radek Tupý

Velký sál, kulaté stoly jako v Las Vegas, široké pódium a za ním obří nápis CZ ELVIS. Kapela Elvis Presley Revival Band začíná obvyklou úvodní znělkou Also Spreach Zarathustra, která přechází v koncertní verzi písně That’s Allright Mama. Přichází Elvis!

Foto: Radek Tupý
Článek

Takhle už několik let vypadají pravidelná show nejlepšího českého Elvise a jeho kapely. Znějí tu největší Elvisovy hity počínaje klasickými rokenroly až po náročné balady ve stylu Elvisových Las Vegas show sedmdesátých let.

Zveme na kvalitní show

Pokud chcete takovou show zažít, přijďte v sobotu 27. dubna v 19 hodin do hotelu Olympik Tristar v Praze-Karlíně. Během více než dvou hodin si můžete zatančit, občerstvit se a hlavně užít si kvalitní zábavu. Sál má výbornou akustiku, je prostorný, nekuřácký a zcela bezbariérový.

Autentická hudba, naprosto věrohodné aranžmá a vynikající iluze v podání CZ Elvise Vládi Lichnovského a jeho kapely Elvis Presley Revival Band. Akce je rozdělena na 4 části. Hudba se vybírá podle nálady obecenstva. Na své si přijdou ti, co tancují, i ti, co si chtějí hudbu jen poslechnout. O přestávce je velký zájem o fotku s Elvisem, některé fanynky si pak domů odnesou Elvisův šátek. Ve vánoční verzi této show znějí i Elvisovy vánoční písně i gospely.

Na www.elvispresley.cz si můžete prohlédnout video a fotky z předešlých akcí.

Při návštěvě můžete udělat i dobrý skutek – zakoupením placky o. s. Dětské srdíčko pomůžete dětem se srdeční vadou.

Seznamte se s CZ Elvisem

Český Elvis Vláďa Lichnovský je nejpopulárnějším českým zpěvákem napodobujícím Elvise. Spolu s kapelou Elvis Presley Revival Band už 15 let předvádějí dokonalou show. Vláďa se v roce 2004 stal druhým nejlepším Elvisem Evropy v největší evropské soutěži v anglickém Blackpoolu. S kapelou si přivezli prestižní ocenění z USA.

Vláďa sám nebo s celou kapela koncertuje po celé ČR. Ale také v Polsku, Slovensku, Německu, Rakousku, úspěch mají dokonce v USA, odkud přivezli i prestižní ocenění.

Mají za sebou vystoupení ve všech českých televizích – Go go show, Bolkoviny, Silvestr na Nově, porotce v Caruso show, účinkovali v Slovenské Superstar jako doprovodná kapela, na TV Markíza, dokument o Vláďovi točila TV Barrandov,ČT a také anglická BBC. Nejnověji si Vláďa s kapelou zahrál ve filmu Vánoční hvězda. Rozhovory v rozhlase, bezpočet článků v časopisech. Celá kapela je v prestižní knize Příběhy slavných.

Vláďa má více jak 9 kostýmů, z toho dva vyrobila firma z USA, která šila pro skutečného Elvise. Některé z obleků mají na sobě i kolem 20 000 ozdob. Cena se počítá v desítkách tisíc za jeden kostým.

Elvis Presley Revival Band

Kapelu tvoří opravdu profesionální kvalitní hudebníci a hlavně fajn lidí. Ladislav Šuránek (kytara), Radek Heryán (baskytara), Martin Hrček (bicí) a pianista, klávesista a aranžér Roman Štefan, jehož zásluhou dostala kapela tu správnou, konečnou tvář.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám