Hlavní obsah

Připravuje se první vrbenský bál spolků a sdružení

Novinky, Radek Vráblík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Město Vrbno pod Pradědem oslaví v letošním roce významné výročí 400 let získání městských práv. Vrbenské spolky a sdružení se proto rozhodly uspořádat u této příležitosti veřejnou veselici první vrbenský bál, na kterou jsou především zváni všichni občané města, ale také široká veřejnost.

Foto: Radek Vráblík

Pozvánka

Článek

Vrbenský bál se uskuteční v sobotu 26. března od 19.00 hodin v klubu Mír u koupaliště ve Vrbně pod Pradědem.

Na programu večera jsou připraveny zábavné soutěže a vystoupení tanečního páru z taneční školy rodiny Coufalových z Olomouce. Všechny zaujme vystoupení skupiny Dambra se svými břišními tanci, malá výstavka z historie a činností spolků a sdružení města, tombola a slosovatelná vstupenka.

Po celou dobu bálu k tanci a poslechu hraje v hlavním sále hudební skupina Řebřiňák a v kavárně Valašská cimbálovka Slanina.

V ceně vstupenky za 200 Kč je pravá domácí zabíjačka. Všichni si budou moci smlsnout na teplých jitrnicových a jelítkových prejtech, tmavé ovarové polévce, vepřovém guláši, tlačence, ovaru, škvarcích se sádlem a také na pravých domácích klobáskách.

Akci moderuje Monika Ševčíková a Radek Vráblík. Zisk z celé akce bude věnován některému vrbenskému sdružení pečující o handicapované děti.

Více informací naleznete na webových stránkách Spolku Přátelé Vrbenska www.pratelevrbenska.webnode.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám