Hlavní obsah

Příbram žije o víkendu sportem. Vezměte děti na Příbram cup

Novinky, Jitka Doubravová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V areálu Spartak Příbram se bude o tomto víkendu konat Příbram cup. Je to fotbalový turnaj pro žáky U13, což znamená rok narození 2004 a níže. Minulý rok ho ovládla Zbrojovka Brno.

Foto: Jitka Doubravová

Foto z minulého roku

Článek

Víkend 27. a 28. května je nejen plný zajímavých utkání, ale i doprovodného programu pro děti. Vstup je zdarma. Program startuje v sobotu dopoledne a bude pokračovat až do nedělní osmnácté hodiny. Po celu tu dobu se budou hrát fotbalové zápasy na obou hřištích, a třetí zůstává pro doprovodný program.

Malí fotbalisté si budou moci otestovat kopačky od známé české firmy, nechat si změřit rychlost střely nebo si vyzkoušet trestné kopy na přesnost. To samé si mohou samozřejmě vyzkoušet i nefotbalisté. Dále je pro děti připravena velká nafukovací skluzavka, LaserGame střelnice, tenisové hřiště, malování na obličej, hry pro děti nebo hod na koš.

Stejně jako minulý rok, i letos se uskuteční kolo štěstí. V něm si mohou děti vytočit dresy známých fotbalistů, míče a další sportovní pomůcky.

Jde především o turnaj

To hlavní, oč tu běží, je turnaj, kterého se zúčastní třicet týmů, a to nejen z České republiky, ale dva budou i z Evropy. Z Příbrami a okolí bude hrát tým Spartaku Příbram, 1. FK Příbram nebo například FK Hořovicko. Ze zvučnějších jmen stojí určitě za zmínění Sparta Praha, Viktorka Plzeň, nebo Bohemians Praha. Kompletní seznam všech týmů naleznete zde:  http://www.pribramcup.cz/turnaj.html

Přát by mělo i počasí. Meteorologové hlásí na víkend sluníčko a letní teploty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám