Hlavní obsah

Při rýmařovském Dětském dni budou v hlavní roli piráti

Novinky, Renáta Polišenská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na neděli 1. června připravil areál Hotelu Slunce v Rýmařově Pirátský dětský den plný her, soutěží i sladkých odměn. Malí piráti se mohou těšit na hledání pokladů, vodní přestřelky, bitvu se žraloky, vítězný relax se šampaňským ve whirlpoolu i palačinku v hotelové restauraci jako sladkou tečku.

Foto: Renáta Polišenská
Článek

„Celou neděli budeme Slunce patřit dětem. Ve spolupráci s Katkou Fryblíkovou, která se věnuje dětem dlouhodobě a sama je maminkou čtyř dětí, jsme pro děti připravili bohatý program,“ řekla Karla Kolibáčová, manažerka Hotelu a Aquacentra Slunce a prozradila malou ochutnávku nedělného dne.

Neomezený vstup do pirátského Aquacentra bude pro děti v doprovodu dospělé osoby zdarma po celý den, tedy od 10.00 do 18.00 hod. Od 14.00 do 16.00 hod. bude v areálu Aquacentra Slunce probíhat bohatý program.

„V každé části budou pro děti připraveny hry a soutěže – ve velkém bazénu budou malí piráti lovit poklad, proplouvat nepřátelskými vodami nebo bojovat se žraloky. V dětském brouzdališti bude probíhat pirátská přestřelka vodními pistolkami, v saunách budou děti hledat zlaťáky nebo části ztroskotaných lodí a ve whirlpoolu budou vítězně relaxovat se sklenkou šampaňského. Sklenka bude samozřejmě plastová a šampaňské dětské,” dodala s úsměvem manažerka Kolibáčová.   

„Pro děti bude připraven i dětský koutek v hotelové restauraci, kde děti budou moci při malování a hraní si „oschnout“.  Sladkou tečkou za celodenní boj s piráty bude pro malé návštěvníky palačinka podávaná v hotelové restauraci zdarma,” dodala Karla Kolibáčová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám