Hlavní obsah

Premiérový Open Gympl Fest v Kadani nabídl koncert kapel spjatých s absolventy gymnázia

Novinky, Tomáš Oršulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V rámci oslav 210. let Gymnázia v Kadani se v sobotu 5. října odpoledne uskutečnil koncert kapel spjatých s absolventy gymnázia.

Foto: Jan Kaška

Kapela Innominado složená z absolventů a profesora Gymnázia v Kadani

Článek

Během novodobé existence Gymnázia v Kadani se mnozí studenti, resp. absolventi vydali na cestu vedoucí k vlastní umělecké tvůrčí činnosti. Několik z nich přijalo výzvu účastnit se historicky prvního festivalu kapel spjatých se studenty, absolventy nebo profesory gymnázia. Díky jejich zápalu pro dobrou věc se v Orfeu v Kadani v sobotu 5. října sešlo přes 200 návštěvníků, aby společně oslavili výročí své školy.

Odměnou pro návštěvníky byl bohatý a různorodý program čítající sedm kapel ANEBOAFRO, LOVE MAKERS, J. E. S.- INNOMINADO, IVORY GATE, DAIMONION, HOT PANTS, NUCENÝ VÝSEK. Přes tři desítky účinkujících společně odehráli téměř osmihodinovou show s repertoárem písniček z dob svého studia nebo ze současnosti.

Fantastická hudební atmosféra byla dotvářena pocity plných vzpomínek a dobré nálady. První ročník festivalu tak velmi dobře zapadl do programu celých oslav.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám