Hlavní obsah

Předplatné pro rok 2018 do příbramského divadla už je nachystané

Novinky, Jitka Honischová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prodej předplatného zahájí Divadlo A. Dvořáka Příbram 1. listopadu. Tentokrát můžete vybírat ze třinácti skupin v různých cenových kategoriích podle představení, které obsahují.

Foto: Lenka Šenková, grafička

Předplatné na rok 2018

Článek

„Pro následující rok jsme pro vás připravili nabídku titulů, která zahrnuje jak dramatizace oblíbených příběhů známých z knih i filmů, tak jedno z nejslavnějších českých klasických dramat. Dále i retro-muzikál, původně filmový, který dostane divadelní podobu a také jednu naprostou novinku – českou premiéru současné divadelní hry,“ uvedl Milan Schejbal, umělecký šéf a režisér příbramského divadla. 

Zakoupením předplatného získáte mnoho výhod. Kromě výrazné slevy oproti cenám vstupenek ve volném prodeji je i to, že svoji permanentku můžete půjčit nebo darovat. V hledišti máte stálé místo, které si sami vyberete a v případě změny či zrušení představení budete vždy informováni. Předplatitelé mají zdarma i šatnu.

Z jednotlivých kategorií lze vybírat na webových stránkách divadla www.divadlopribram.eu nebo z brožurky, kterou seženete na prodejních místech divadla. Kromě premiér jsou v nabídce skupiny seniorské, balíček na představení pro děti a generální zkoušky, ale i na hostující představení. Divadlo dále zajišťuje možnost dopravy z vesnic a měst v okolí Příbrami. 

„Těšíme se na vás v hledištích obou scén, na setkání během všech vystoupení i na vaše reakce formou dopisů a e-mailů, které jsou pro nás vždy inspirující. Za projevenou přízeň vám všem jménem celého uměleckého souboru děkuji,” řekl Milan Schejbal. A ředitel Petr Bednář dodal: „Budu velmi rád, když i nadále budete mít své divadlo rádi a budeme se v něm často potkávat.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám