Hlavní obsah

Před deseti lety vyhrál SuperStar. Letos Vlasta Horváth chystá pro své fanoušky koncert na Vyšehradě

Novinky, Tomáš Kopečný

Zpěvák, muzikant a multiinstrumentalista Vlasta Horváth vystoupí se svou kapelou na Letní scéně pražského Vyšehradu. Koncert se uskuteční v neděli 31. května od 17 hodin v rámci 12. ročníku multižánrového festivalu divadla a hudby Vyšehraní.

Foto: Archív Vlasty Horvátha

„Hraní pod širým nebem a navíc uprostřed hradeb starobylého Vyšehradu bude mít své zvláštní kouzlo a atmosféru, na které se těším," říká Vlast Horváth

Článek

„Na koncert se s kapelou velmi těšíme, protože hraní pod otevřeným nebem a navíc uprostřed hradeb starobylého Vyšehradu bude mít své zvláštní kouzlo a atmosféru. Představíme především písně z nejnovějšího alba To máme znát, ale samozřejmě nebudou chybět některé skladby z předešlých dvou desek,“ přiblížil program koncertu zpěvák Vlasta Horváth.

Vlasta Horváth je český zpěvák, který se do povědomí veřejnosti zapsal především v roce 2005 díky vítězství v druhé řadě Česko hledá Superstar. Na kontě má tři vydaná alba, to nejnovější s názvem To máme znát vydal v srpnu 2014. Pravidelně koncertuje se svou kapelou.

Od roku 2010 působí jako pedagog na Mezinárodní konzervatoři Praha, kde vyučuje interpretaci na oddělení rockové opery a popu. Již pátým rokem je členem souboru RockOpery Praha.

Reklama

Výběr článků

Načítám