Hlavní obsah

Pražské Výstaviště hostilo veletrhy zaměřené na ekonomické bydlení

Novinky, Jiří Cysař

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na pražském Výstavišti se od čtvrtka 24. února do neděle 27. února konal soubor veletrhů, jehož hlavním tématem bylo ekonomické bydlení.

Foto: Jiří Cysař
Článek

Hlavní místo zaujímal veletrh dřevostaveb, který ukázal možnosti výstavby z dřevěných materiálů. Ať to byly klasické sruby či tzv. sendvičové konstrukce. Některé stánky byly postaveny přímo z uvedeného materiálu a byl zde i jeden vzorový dům.

Bylo možné si zde rovnou objednat dům s veletržní slevou nebo si domluvit návštěvu vzorového domu. Návštěvníků tu bylo v sobotu velmi mnoho.

Další souběžné veletrhy se nacházely v Křižíkových pavilonech. Návštěvníky tu vítaly veletrh oken, dveří, stínění a příslušenství, mezinárodní veletrh dřevěných staveb, konstrukcí a materiálů, mezinárodní veletrh bazénů, saun, koupelen, sanitární techniky a úpravy vody, veletrh podlah a podlahových krytin, odborný veletrh krbů, kamen a designového vytápění, mezinárodní veletrh moderního vytápění a úspor energií a výstava zahradního nábytku, doplňků a dekorací.

Reklama

Výběr článků

Načítám