Hlavní obsah

Pražské centrum Eden připravilo programy pro děti

Novinky, Ivana Kvasnicová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražské nákupní centrum Eden připravilo pro děti od 20. června do 1. července řadu akcí. Ve čtvrtek 23. června od 17 hodin vystoupí dívčí skupina 5Angels.

Článek

Dívčí skupina 5angels byla založena v roce 2007 Michalem Mertlem, který se stal jejím manažerem. Nyní zpívá a tančí ve složení Nikola Mertlová, Michaela Exlová, Vendy Vošmiková, Tereza Haklová, Angelina Shestak a Adéla Hlubiková. Na závěr koncertu je připravena autogramiáda.

Zábavný park před NC Eden připravil pro děti až do 1. července řadu dalších programů a atrakcí. Každý den se mohou svézt na ponících, zaskákat si na trampolíně, vyzkoušet si minigolf, pro nejmenší je možné využít na hraní dětský koutek, skákací hrad - vše od 15 do 19 hod.

V rámci prázdninového programu mohou děti navštívit i Školu kouzel Radka Bakaláře - připravena je na sobotu  25. června od 14 do 16 hodin., dále na 27. a 29. června od 17 do 19 hodin.

NC Eden připravil kolo štěstí pro děti, které přinesou s sebou vysvědčení. Za samé jedničky dokonce třikrát a jako odměnu dostanou vstupenky do Aquapalace Praha, nafukovací matrace, badmintonové sady a další ceny.

Reklama

Výběr článků

Načítám