Hlavní obsah

Pražská kina Světozor a Bio Oko uvedou přímý přenos koncertu Robbieho Williamse

Novinky, Petr Mráček

Koncert Robbieho Williamse z estonského Tallinnu budou v přímém přenosu uvádět pražská kina Světozor a Bio Oko společně s dalšími šestadvaceti kiny v Česku.

Foto: archív Robbieho Williamse a Universal music

Robbie Williams

Článek

V úterý 20. srpna uvede 28 českých kin (např. i Hradec Králové, Karviná, Teplice, Olomouc, Cheb, Kroměříž...) přímý přenos z turné Robbieho Williamse s titulem Take The Crown Tour. Půjde o živý přenos z předposlední zastávky na turné Robbieho Williamse po evropských stadionech, konkrétně z estonského Tallinnu.

Turné bylo uspořádáno u příležitosti vloni vydaného stejnojmenného alba Take The Crown, které v České republice a na Slovensku vydává společnost Universal. Show bude živě přenášena v 2D HD rozlišení a s jedinečnou zvukovou kvalitou Dolby Surround. Součástí plánovaného playlistu jsou některé z Robbieho aktuálních hitů stejně jako jeho nejpopulárnější sólové skladby či vybrané tracky z dob jeho spolupráce se skupinou Take That.

První recenze z dosud odehraných koncertů turné vesměs velebí propracovanou výpravu a Robbieho přesvědčivý výkon. Britský The Sun označil zpěváka za „nejlepšího showmana v branži“ a koncert za „velkolepou show“. „Robbie je panující král popu!“ uvedl The Guardian.

Produkce jednotlivých koncertů turné Take The Crown se ujala společnost Done and Dusted, jež se podílela na přípravě několika významných světových akcí, včetně Zahajovací ceremonie olympijských her v Londýně v roce 2012, koncertu Coldplay v Barceloně, Adele v Royal Albert Hall, Rolling Stones Biggest Bang Tour a Knebworth Robbieho Williamse.

Lístky v kině budou stát 350 Kč. Ojedinělý hudební zážitek přináší do kin u nás projekt pražského kina Bio Oko "ŽIVĚ", který takto do kin přináší nejen populární hudbu, ale i balet a operu. Nově se připravují i světová divadla.

Další hudební lahůdkou bude Bruce Springsteen. Z baletní scény pak představení Don Quijote v Royal Opera House Londýn.

Reklama

Výběr článků

Načítám