Hlavní obsah

Prázdniny ve Frýdku-Místku odstartují Létohrátky

Novinky, Jana Matějíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Statutární město Frýdek-Místek pořádá prostřednictvím své organizace KulturyFM tradiční Veseléto, které nabízí zejména v době prázdnin spoustu akcí a zábavy pro děti i dospělé. Prázdniny odstartují v sobotu 30. června Létohrátky ve frýdeckém Parku pod zámkem.

Foto: magistrátFM

plakát

Článek

Následovat bude Jazz ve městě, Pivopění, Muzikantské žně, F≈M plný chutí a 10. Beskydské rekordy, Historické slavnosti i divadelní festival Odpoutaná scéna. Každou středu a pokaždé jinde je připraveno i promítání pod širým nebem a chybět nebudou ani nedělní promenádní koncerty v parku u řeky Ostravice.

„Veseléto nabízí již řadu let bohatý a pestrý program pro všechny věkové generace. Cílem je oživit v letních a prázdninových dnech dění v centru města a přilákat do něj co nejvíce návštěvníků, což se nám daří,“ řekl primátor Michal Pobucký.

Létohrátky - neobyčejný rodinný festival, letos se spoustou zábavných prvků nového cirkusu. Konat se bude v sobotu 30. června ve frýdeckém Parku pod zámkem od 14 hodin.

Po parku se budou celé odpoledne pohybovat klauni a artisté na chůdách, děti se budou moci projet na ponících, povozit se na kolotoči nebo zaskákat na trampolíně. Připraveny budou i soutěže a výtvarné dílničky, divadelní představení i hudební vystoupení. Samozřejmě nebude chybět ani bohaté občerstvení.

Vstup, stejně jako na většinu akcí Veseléta, je zdarma.

Program:

14.00 Tři malá prasátka / Buchty a loutky

15.30 Zuby nehty / Dítkám

16.45 Leontína a Alexandro

17.45 Kocour v botách / Buchty a loutky

18.30 Akrobatiko / Cirkus trochu jinak

Reklama

Výběr článků

Načítám