Hlavní obsah

Pouť v Častolovicích zpestří bohatý hudební program a dětská show Vosa jede

Novinky, Dana Ehlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Park v Sokolské zahradě v Častolovicích bude o nadcházejícím víkendu dějištěm dalšího ročníku pouti, a tak se zaplní atrakcemi pro všechny věkové kategorie, které se roztočí či rozjedou již v pátek 13. června. Chybět nebudou stánky s pouťovými pochoutkami a výrobky drobných řemeslníků.

Foto: Častoloická pouť (archiv)
Článek

Častolovickou pouť však vedle toho všeho „zdobí“ ještě bohatý kulturní program. V sobotu 14. června odstartuje v 10 hodin celodenní hudební program vystoupení country skupiny Špunt.

Dvě hodiny po poledni předvedou své umění taneční skupiny Rosegirls II a Rosegirls III a po nich si na své přijdou především děti. Začne totiž dětská show VOSA JEDE, prošpikovaná spoustou soutěží o čokoládové odměny nebo balónky a šťastlivci si odnesou i volné vstupenky na autodrom. 

V bohatém programu se představí rovněž skupina Verona. Hudební produkce bude pokračovat až do půlnoci v rytmu disco s Dj Čendou.

Častolovické pouťové veselí vyvrcholí v neděli. Také na poslední den je připravena hudba. V 17 hodin příznivce pop music potěší Kamil Emanuel Gott (původně měl zazpívat v sobotu od 16 hodin, z technických a organizačních důvodů bylo jeho vystoupení posunuto). Režie závěrečného koncertu, který začne v 15 hodin, byla svěřena Big bandu Lanškroun.           

Pořadatelé - městys Častolovice a za majitele atrakcí Monika Růžičková - věří, že se pestrou nabídkou strefili do představ návštěvníků a že všem dohromady bude přát i počasí.  

Reklama

Výběr článků

Načítám