Hlavní obsah

Poslední Master letošní šipkařské sezóny bude hostit Vrchlabí

Novinky, Ondřej Vylíčil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 20. října se ve Vrchlabí uskuteční další významný podnik sezóny 2018. V místním sále kulturního domu Střelnice se odehraje poslední letošní Master Unie šipkových organizací, který je pro krajské i republikové žebříčky bodově zvýhodněn.

Foto: Ondřej Vylíčil
Článek

Program akce je tradičně nabitý soutěžemi různých druhů. Vše odstartují dámy, které v 9 hodin rozehrají druhý hrací den jubilejního 10. ročníku ligové soutěže družstev Královéhradecka.

Hodinu po nich přijdou na řadu také pánové, kterým vypukne turnaj TOP, do kterého nastoupí šestnáctka nejúspěšnějších hráčů východních Čech současnosti.

Dále bude hned po skončení ženské ligy spuštěn také TOP turnaj žen a to za účasti osmičky aktuálně nejlepších hráček kraje.

Nabité dopoledne nebude patřit pouze dospělým. V 9:30 hodin dostanou prostor děti potažmo mládež, kterou čekají minimálně dva individuální turnaje.

A to není zdaleka vše. Po poledni přijde čas na individuální turnaje tzv. Nominační Mastery. K nim nastoupí dospělí, kteří ve dvou kategoriích (ženy, muži) odehrají nejprve turnaje jednotlivců a později i dvojic.

Všechny soutěže, vyjma ženské ligy a turnajů TOP, jsou otevřené a to znamená, že zapojit se mohou i neregistrovaní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám