Hlavní obsah

Popletené pohádky na zámku Stránov

Novinky, Veronika Vynikalová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poslední květnovou sobotu (27. 5.) čeká na děti i dospělé již tradiční dětský den na novorenesančním zámku Stránov v Jizerním Vtelně u Mladé Boleslavi.

Foto: archiv zámek Stránov
Článek

V pohádkové říši nastal velký zmatek. Pomozte skřítkům najít napravovací zaklínadlo a pomocí něj opravit všechny pohádky. Pro nejmenší návštěvníky je v parku nachystána pohádková stezka, která děti dovede až ke dvěma popleteným skřítkům.

Na odpoledne jsou připraveny dvě hrané odpolední pohádky v časech od 13.30 hodin Putování žáka nezbedy a od 15.30 hodin Pohádka o zatoulaném psaníčku, dále pak tvořivé dílničky, malování na obličej, salon pohádkové kloboukářky, dračí svatba, hry popleteného plavčíka Bédy a další zábavné aktivity a soutěže.

Prodejní stánky a zámecká kavárna nabídnou dobroty, které si můžete společně s kávou vychutnat na nádvoří zámku. Děti si budou moci umíchat svůj pohádkový nápoj a vyzkoušet barmanské řemeslo.

Na zámku je také aktuálně ke shlédnutí překrásná výstava hraček z dob našich babiček a dědečků.

Přijďte si užít zábavný rodinný den s doprovodným programem a soutěžemi. Akce se koná za každého počasí v exteriérech a interiérech zámku od 10 do 17 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám