Hlavní obsah

Pomáhejte hudbou. Tentokrát na klavír v Ostravě

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hudba je bránou do našich srdcí. Libozvučná melodie lidi dokáže zahřát a vykouzlit úsměv na tváři. Proto jsou v Ostravě klavíry na hlavním nádraží a na nádraží ve Svinově. Obchodní a zábavní centrum FORUM Nová Karolina na tuto myšlenku navazuje. Lidé si i zde mohou přijít na klavír zahrát.

Foto: Josef Zajíc

Pomáhej hudbou 17.5.2014 Obchodní a zábavní centrum FORUM Nová Karolina Ostrava.

Článek

Každý kdo si zahraje od 16. května do 18. července celou skladbu pro veřejnost na klavír v přízemí Obchodního a zábavního centra FORUM Nová Karolina, získá v infocentru žeton, označený logem Nadačního fondu Českého rozhlasu - Světluška.

Za každý žeton vhozený do schránky věnuje OC FORUM Nová Karolina Středisku ranné péče Ostrava finanční dar v hodnotě 10 Kč. Celkový finanční dar bude předán středisku 18. července zástupci OC FORUM Nová Karolína, za přítomnosti Nadačního fondu Českého rozhlasu - Světlušky a to v den příjezdu Kavárny POTMĚ do Ostravy.

V sobotu 17. května odpoledne na klavír již hráli studenti Janáčkovy konzervatoře a Gymnázia v Ostravě, aby nalákali kolemjdoucí a vysvětlili jim pravidla. „Jsem rád, že mohu svou hrou a zpěvem přispět k programu a pozvat další lidi ke hře, aby jich bylo co nejvíce, a výtěžek pro Středisko rané péče byl co největší,” řekl Vojtěch Pačák, student třetího ročníku JKGO, obor, klasický zpěv. 

„Sběrný box s žetony bude 18. července slavnostně rozpečetěný a výtěžek bude předán zástupcům Nadace. Špičkové piano zapůjčil OC FORUM Nová Karolina, obchod s hudebninami Muziker umístěném v prvním patře obchodního centra,” informovala Lucie Jakubšová, projektová manažerka firmy Bushido Marketing s. r. o.

Za dva měsíce - 18. července - se uskuteční hudební matiné u příležitosti zahájení každoročního provozu Kavárny POTMĚ u OC FORUM Nová Karolina Ostrava. Lidé si tak až do 20. července budou moci vyzkoušet, jak se žije potmě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám