Hlavní obsah

Policisté při kontrole zjistili, že auto má registrační značky jiného vozidla

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek 26. května v noci policisté Speciální pořádkové jednotky Ostrava sloužili v ulicích města Havířov a narazili na vůz s odcizenými registračními značkami.

Foto: PČR

Záběr z noční akce speciální pořádkové jednotky v Havířově.

Článek

"Kolem půlnoci na ulici Janáčkové kontrolovali osádku osobního vozidla Ford Mondeo Combi. Lustrací zjistili, že na vozidle jsou registrační značky jiného vozidla. Značky byly přiděleny osobnímu vozidlu Škoda Favorit," informovala por. Mgr. Zlatuše Viačková, tisková mluvčí Policie ČR ÚO Karviná.

"Dále policisté zkontrolovali zavazadlový prostor vozidla a v prostoru pro náhradní kolo objevili dvě registrační značky, tentokrát pro vozidlo Ford Fiesta. Nalezené značky byly v noci na pátek 20. května odcizeny na parkovišti v Petřvaldě z vozidla Ford Fiesta. Mladý muž nebyl schopen policistům tuto skutečnost vysvětlit," uvedla tisková mluvčí.

Řidič se podrobil dechové zkoušce, která dopadla negativně. Zkoušku na přítomnosti omamných látek odmítl.

"Další prohlídkou bylo ve vozidle nalezeno páčidlo, různé elektrické a ruční nářadí. Muž byl zadržen a během dne budou policisté ve vyšetřování pokračovat," dodala Viačková.

Reklama

Výběr článků

Načítám