Hlavní obsah

Policisté pátrají po luxusním osobním automobilu

Novinky, Stanislava Dvořáková

Policie ČR - KŘP Pardubický kraj vyhlásila celostátní pátrání po luxusním osobním automobilu Mercedes Benz GLE 350, který zatím beze stopy zmizel v neděli 18. listopadu z parkoviště v Lanškrouně.

Foto: PČR

PČR vyhlásila celostátní pátrání po zmizelém luxusním automobilu na Orlickoústecku.

Článek

Kam zmizelo luxusní osobní vozidlo značky Mercedes Benz GLE 350 se od pondělí 19. listopadu snaží zjistit lanškrounští policisté, kteří spolu s kriminalisty vyhlásili po zmizelém automobilu celostátní pátrání.

Majitel auto zaparkoval v neděli v 23.30 hodin na Slovenské ulici v Lanškrouně a vozidlo řádně uzamkl. V pondělí krátce před šestou hodinou ranní zjistil, že auto s bezklíčovým startováním za 3 miliony korun je pryč.

Podle sdělení policejní tiskové mluvčí Lenky Vilímkové byl osobní automobil Mercedes Benz typu GLE 350 D 4MATIC 166, bílé barvy, roku výroby 2016, dne 19. listopadu zařazen do databáze pátrací evidence PČR. Pachateli hrozí osmiletý trest odnětí svobody.

Policie žádá občany o sdělení veškerých údajů vedoucích k vypátrání uvedeného vozidla na linku 158, případně nejbližší služebně PČR, nebo o zaslání e-mailu na adresu operačního odboru Policejního prezídia PČR - pp.oo.operacni@pcr.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám