Hlavní obsah

Policie žádá o pomoc účastníky a svědky dvou červnových dopravních nehod

Novinky, Stanislava Dvořáková

Ve dnech 18. a 19.června došlo na Orlickoústecku na dvou různých místech k dopravním nehodám, ke kterým by bylo zapotřebí svědectví zúčastněných osob. Policie proto žádá o pomoc.

Foto: PČR

Místo střetu osobního auta s cyklistou na křižovatce v obci Trpík.

Článek

V pondělí 18. června krátce po 17.hodině se na křižovatce v obci Trpík, který leží v okrese Ústí nad Orlicí osm kilometrů jižně od Lanškrouna, střetlo osobní vozidlo údajné značky Opel Zafira s cyklistou. Oba účastníci silničního provozu jeli od obce Mladějov na Moravě směrem na Damníkov. Cyklista si pádem z jízdního kola značky Logan způsobil zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření v nemocnici.

O den později, 19. června přibližně v 16:30 hodin si řidič osobního vozidla Škoda Octavia jedoucí na silnici I. třídy č.11 ve směru Jablonné nad Orlicí - Žamberk v úseku 70 metrů od křižovatky u obce Šedivec měl poškodit vůz o ležící předmět na vozovce. Ke zranění osob nedošlo.

U obou dopravních nehod by Policie České republiky na základě zveřejněných informací tiskovou mluvčí PČR - KŘP Pardubického kraje Lenkou Vilímkovou uvítala svědectví zúčastněných osob či náhodných svědků o průběhu těchto kolizí, které je možné sdělit na linku 158 nebo na telefonním čísle 974 580 251.

Reklama

Výběr článků

Načítám