Hlavní obsah

Policie šetří dubnové dopravní nehody na Orlickoústecku

Novinky, Stanislava Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie České republiky hledá svědky dvou dopravních nehod, které se staly v České Třebové a ve Vysokém Mýtě.

Foto: PČR

Křižovatka ulic Hradecká, Vraclavská a místní komunikace ve Vysokém Mýtě, kde došlo neznámým vozidlem k poškození nákladního zametacího speciálu.

Článek

V České Třebové se padesátiletý řidič Peugeotu v úterý 16. dubna v 17.25 hodin v blízkosti křižovatky u českotřebovské firmy Korado na silnici I. třídy č. 14 střetl se šedesátiletým cyklistou jedoucím na horském jízdním kole značky MRX.

Cyklista utrpěl zranění, se kterým byl posádkou vozidla rychlé záchranné služby převezen k ošetření do nemocnice. U obou účastníků nehody provedená dechová zkouška na alkohol byla negativní.

Za účelem přesného zjištění příčiny střetu Policie ČR - KPŘ Pardubického kraje, prostřednictvím tiskové mluvčí Lenky Vilímkové, žádá svědky, kteří by mohli sdělit průběh uvedené nehody, aby zavolali na linku 158 nebo na telefonní číslo 974 580 251.

Dosud není také uzavřen střed dvou vozidel, po kterých zůstala 50tisícová škoda.

V úterý 9. dubna krátce po 15. hodině ve Vysokém Mýtě na křižovatce protínající ulici Hradeckou, Vraclavskou a místní vysokomýtskou komunikaci se střetlo neznámé vozidlo s nákladním zametacím speciálem. Stojící zametací vůz se nacházel na vyfrézované silnici I. třídy č. 35 a neznámé auto mu mělo poškodit levou přední část.

Řidič dosud neznámého automobilu jedoucí od Hradce Králové po nárazu nezastavil a pokračoval v jízdě na Vraclav. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění, ale škoda na zametacím voze je předběžně vyčíslena na 50 tisíc korun.

Policie proto žádá svědky, kteří popsanou událost viděli, aby se ozvali na linku 158 nebo na telefonní číslo 974 580 251.

Reklama

Výběr článků

Načítám