Hlavní obsah

Pohřešovaného malého chlapce našli v kukuřičném poli

Novinky, Vlastimil Langer, PhDr.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rozsáhlá pátrací akci po malém chlapci, který se v obci na Uherskohradišťsku v sobotu 30. června odpoledne rodičům ztratil ze zahrady, měla šťastný konec. Pohřešovaný hoch se našel v kukuřičném poli nedaleko obce.

Foto: Policie ČR

Po chlapci pátrali i policisté na koních. Ilustrační foto.

Článek

„V sobotu před 18. hodinou přijali uherskohradišťští policisté oznámení od zoufalých rodičů, že již asi hodinu a půl pohřešují nezletilého synka. Chlapec jezdil na odrážedle na zahradě u domu, kde ho však otec po chvilce nenašel,“ informovala policejní mluvčí Milena Šabatová.

Od té chvíle rozjeli policisté rozsáhlou pátrací akci. Na místo okamžitě dorazily policejní hlídky z nejbližších obvodních oddělení Uherskohradišťska. Do pátrání se zapojila i letecká služba, povolány byly posily z Pohotovostně eskortního oddělení Zlín, policejní psovodi se služebními psy a policisté na koních. Ztraceného hocha hledali také hasiči a desítky lidí z obce.

„Pátrači prohledávali místa poblíž bydliště, samotnou vesnici a její okolí. Rozsáhlá akce skončila krátce po sedmé hodině. Chlapce našel muž, který procházel okolo kukuřičného pole a zaslechl dětské volání. V kukuřici nalezl pohřešovaného hocha i s odrážedlem,“ popsala výsledek pátrání policejní mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám