Hlavní obsah

Poháry pro vítěze čtvrtého pokračování Rally Krkonoše už jsou připraveny

Novinky, Pavla Hlavatá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teprve měsíc uplynul od Rally Krkonoše, zařazené do MČR ve sprintrally, v rally historiků a do Poháru ČR v rally, a pořadatelé už zase mají plné ruce práce. Hned po skončení závodu se začali zabývat přípravou čtvrtého pokračování Rally Krkonoše - Cíl Neznámý.

Foto: Michael Herman

Příprava pohárů pro Rally Krkonoše

Článek

Start závodu je naplánován na 1. října, podle dostupných informací zřejmě znovu k trutnovskému Autostylu, který je rovněž hlavním partnerem Rally Krkonoše. Všechny posádky by se tu měly sejít do deváté hodiny ranní a pak postupně odstartovat do soutěže stejně jako v minulých ročnících.

Určitě na ně bude opět čekat náročná trať se spoustou záludných úkolů, se kterými si budou muset poradit v určeném časovém limitu. Nedílnou součástí by měla být také tradiční zkouška zručnosti. Kde a ve které části závodu se uskuteční, však zatím pořadatelé tají. Otázkou také zůstává, kde proběhne slavnostní zakončení se společnou večeří a předáním pohárů a věcných cen.

A pohárů je připraveno požehnaně. Těšit se na ně mohou první tři posádky v soutěži jednotlivců i první tři týmy, dále pak tři piloti, kteří nejrychleji projedou zkouškou zručnosti, a nejúspěšnější dámská posádka. Zvláštní odměna je připravena pro posádku, která dorazí do Trutnova z největší dálky, a stejně jako loni bude vyhodnocen nejmladší navigátor závodu. Jako novinku se pořadatelé rozhodli odměnit také nejhezčí auto, které se soutěže zúčastní. Pro vyhodnocení této kategorie bude sestavena zvláštní porota.

Rally Krkonoše - Cíl Neznámý má už své první přihlášené. Jsou jimi pravidelní účastníci orientační soutěže. Neváhejte ani Vy a přihlaste se co nejdříve. Podrobnosti ke způsobu přihlášení a průběhu samotné soutěže stejně jako průběžně aktualizovaný seznam přihlášek najdete na www.rallykrkonose.cz v sekcích Rally Krkonoše – Cíl Neznámý.

Reklama

Výběr článků

Načítám