Hlavní obsah

Pohádkou se rozloučí v Dolní Moravě s dětmi, nočním lanovým parkem s dospělými

Novinky, Vratislav Konečný

Uteklo to jako voda, koupání si letos omladina moc neužila, začátek nového školního roku se přiblížil. Poslední prázdninový víkend se ale ještě musí využít naplno. V sobotu se v Relax & sport resortu Dolní Morava uskuteční rozloučení s dvěma měsíci volna.

Foto: Vratislav Konečný

Maskot Mamutíkova vodního parku

Článek

Děti si pohádkově zavřou léto

„Snad se na naši stranu přidá i pěkné počasí, aby měly děti hezký zážitek, než jim znovu nastanou školní povinnosti. Akce s názvem Pohádkový les aneb Zavírání léta je přes dva kilometry dlouhá procházka lesem. Těšit se můžete na den plný pohádkových postav, zábavy, zážitků a dobrodružství. Registrace a začátek akce proběhne deset hodin před Hotelem Vista. Děti dostanou registrační kartičku, kterou budou potřebovat při plnění pohádkových úkolů, ale také bude obsahovat číslo do tomboly,” informovala za organizátory akce Dáda Kutilová, v zastoupení resortu Vista.

Cesta skončí u Restaurace U Slona, kde si budete s dětmi moci odpočinout, nebo je nechat využít našeho dětského hřiště a trampolíny, popřípadě využít občerstvení. K dispozici je i bobová dráha.

Po setmění je připravena akce i v Mamutíkově vodním parku. Na dobrodružství se vydáte po stezce s Vodníkem a Vílami, ti vás provedou okolo vodních hrátek.

Noční dobrodružství na laně

Pro odrostlejší a dospělé je připraven program od 19.30 v lanovém parku. Čeká vás lezení na umělé stěně, slaňování adrenalinové věže, nácvik záchytu pádu, obří houpačka a samozřejmě přechod v lanovém parku.

Reklama

Výběr článků

Načítám