Hlavní obsah

Podnikatelky měly sraz na zámečku v Petrovicích

Novinky, Martin Kovalský

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Toto léto se konal první ročník Business ladies wellness day. Setkání žen podnikatelek klubu Czech Cool Trade z Moravskoslezského kraje se uskutečnilo 13. července v prostředí krásného zámečku Petrovice v Petrovicích u Karviné.

Foto: Martin Kovalský

První setkání žen podnikatelek

Článek

Začátek setkání byl věnován přínosnému networkingu. Nacházely se možnosti spolupráce a partnerství. Po seznámení se také začaly vytvářet vztahy, které jsou v podnikání tak důležité.   

Ženy si během setkání vyzkoušely aktuální trendy v líčení a pěstící kosmetice pod vedením nezávislých kosmetických poradkyň Jany Mikulicové a Žanety Mikulové ze Studia krásy Ostrava.

A aby se ženy cítily příjemně a pohodlně, s výběrem oblečení a doplňků jim s nadšením pomohla módní stylistka a majitelka obchodní sítě s italskou a francouzskou módou By Wendy Vendula Mrňková.

Ke skvělé a nezapomenutelné atmosféře pomohlo i zakončení celého setkání v zámeckém wellness, kde dámy vyzkoušely několik druhů saun, ochlazovacích bazénků, vířivku a relaxaci u rybníku s černými labutěmi. 

„Setkávání žen podnikatelek z klubu Czech Cool Trade bude pravidelně probíhat v Moravskoslezském kraji, Brně a Praze,” řekla ředitelka podnikatelského klubu Karolina Kovalská. 

Reklama

Výběr článků

Načítám