Hlavní obsah

Poděkování „Firma škole a škola firmě“ putuje do Dobrušky

Novinky, Jana Melicharová

Střední škola – Podorlické vzdělávací centrum z Dobrušky získala již po šesté Poděkování Rady Královéhradeckého kraje a Krajské hospodářské komory za významnou spolupráci a podporu při vzdělávání a odborné přípravě žáků v rámci hodnocení Firma škole a škola firmě.

Foto: Jana Melicharová

Poděkování Střední škole -Podorlické vzdělávací centrum Dobruška

Článek

Již od roku 2014 hodnotí Královéhradecký kraj a Krajská hospodářská komora spolupráci středních škol a zaměstnavatelů a na základě pravidel je oceňuje.

Střední škola - Podorlické vzdělávací centrum z Dobrušky toto Poděkování získává pravidelně. Nabízí stále kvalitnější vzdělání, drží krok se stále modernějšími výrobními procesy a moderní technikou. A to v současné době není možné bez spolupráce s firmami.

Ty škole umožnují využít moderní technologie, dílny, ale i spolupráci na společných projektech a hlavně praxe pro samotné žáky a odborné stáže pro učitele odborných předmětů. Úspěšní absolventi často také nacházejí práci v těchto firmách v tak potřebných technických profesích.

„My si tohoto ocenění velice vážíme a i nadále chceme pokračovat v této spolupráci. A letošní ročník je pro nás výjimečný. Změnila se totiž hodnotící kritéria. Letos podklady podávala jenom jedna organizace s jednou školou. A nám je velkou ctí, že se naším partnerem stala Škoda Auto a. s. Mladá Boleslav, kterou považuji za nejvýznamnější firmu nejen v regionu, ale i v celé České republice,” skromně doplnil toto ocenění ředitel školy Ing. Vladimír Voborník.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám