Hlavní obsah

Plzeňský klub House of Blues roztančí kapela Děti z Bullerbynu

Novinky, Marek Velebný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V plzeňském klubu House of Blues v sobotu 9. června opět vystoupí kapela Děti z Bullerbynu.

Foto: Marek Velebný

atmosféra klubu House of Blues

Článek

Kapela, která existuje v Plzni již deset let, roztančí v sobotu plzeňský House of Blues. Děti z Bullerbynu (Academic Leisure Rock Band) se opět představí ve svém oblíbeném klubu s klasickými rockovými kousky od 60. let do současnosti, a to od 21 hodin.

Děti z Bullerbynu jsou akademická kapela, jejíž repertoár se pohybuje od ortodoxního rocku k dávným lidovým baladám. Neotřelý zvuk dodává kapele obsazení nástrojů: akustická kytara, elektrická kytara, baskytara, sexyphon, příčná flétna, keyboard, elektrické bubny a perkuse.

Zájemci si mohou přijít zatančit nebo jen se zaposlouchat do skladeb české i světové klasiky (např. Lucie, Nirvana, R. E. M., Jimmy Hendrix, Police, Linda Perry, AC-DC, Alanis Morissette, Mig 21, Guns ‘n Roses, Tom Petty, Jana Kirschner, Metallica, Pink Floyd, Tom Jones, Jethro Tull, Lenny Kravitz a další).

Aktuální složení kapely je následující: Lenka Šípková – zpěv, Dominik Tomášek – zpěv, kytara, Robert Zemčík – zpěv, kytara, Jana Váchová – housle, Kamil Ekštein – basa, Jindra Liška – sexyfon, flétna, Jirka Skřivan – bicí.

Reklama

Výběr článků

Načítám