Hlavní obsah

Plesovou sezónu v Habartově ukončil ples městského kulturního střediska

Novinky, Aleš Plevka

V pátek 25. března se v městském kulturním středisku za komornější účasti asi osmi desítek hostů uskutečnil poslední ples sezóny. Stal se důstojnou a velmi zábavnou tečkou plesování v Habartově pro tento rok.

Foto: Aleš Plevka

Skupina Sortiment z Mostu to skvěle rozotočila i díky asi hodinové show ve stylu m. David Revival

Článek

Krátce po dvacáté hodině ředitelka MKS P. Šístková přivítala všechny přítomné, kterým zároveň popřála příjemnou zábavu. A že jí toto přání vyšlo, o tom svědčí i ten fakt, že poslední účastníci plesu odcházeli až kolem čtvrté hodiny ranní.

O skvělou zábavu se postarala pořádající agentura, domácí taneční skupina Oriental Girls a hlavně pak kapela Sortiment z Mostu, která předvedla báječnou show a dokázala na parket vylákat i ty nejzarytější odpůrce tance.

Doprovodný program byl pestrý. Diváci zhlédli dvě vystoupení klauna Fida, jehož žonglérské dovednosti byly pozoruhodné. Talíře, mísy i velký lavor ho poslouchaly takřka na slovo. Když se pak později objevil v loutkářském převleku a předvedl divoký párový tanec, bylo jasné, že geny slavné rodiny Berousků mu v krvi proudí opravdu vydatně.

Nechyběla ani taneční čísla: dvě původem z dalekého Orientu a další pak moderní či ve stylu kankánu. Některé přítomné dámy si pak navíc za správnou odpověď na soutěžní otázku odnesly jako bonus i poukaz na slevu služeb v kosmetickém salónu. 

Nálada měla stoupající tendenci a nutno napsat, že především zásluhou kapely Sortiment, která nabídla skvělý zvuk a pestrou škálu domácích i zahraničních hitů. Největší ohlas však kapela zaznamenala na asi hodinové vystoupení, kdy se proměnila a to i vizuálně v Michal David Revival. Lidé se skvěle bavili a po pracovním týdnu využili bezezbytku této možnosti se odvázat se a odreagovat.

Na několik měsíců si nyní Habartov od plesů odpočine, ale mrtvo v MKS ani ve městě jistě nebude. V přípravě je Velikonoční zábava, tradiční velikonoční rukodělné vyrábění, zábavný program J. Krampola, oslavy Dne dětí či soutěžní klání v karaoke.

Reklama

Výběr článků

Načítám