Hlavní obsah

Ples v Malé Bělé potěšil především seniory

Novinky, Monika Čapková

V Malé Bělé u Bakova nad Jizerou se konal ples seniorů, který ukázal, že i starší lidé mají chuť se bavit stejně jako jiní.

Foto: Monika Čapková

Skupina Bráchové

Článek

Denní centrum pro seniory Jizera ve spolupráci s klubem sociálně demokratických žen uspořádalo v pátek 23. března ples, kde se vedle sebe dobře bavilo mládí se stářím za doprovodu kapely Bráchové.

Taneční veselí vypuklo již v 17 hodin. O předtančení se postaraly nejprve vtipně zpracovanou Pomádou Bábrlinky z Podskalí, zaměstnankyně domova sociálních služeb Kurovodice, jejichž klienti z chráněného bydlení z Bakova také přišli za zábavou. Druhým tanečním vstupem byl temperamentní kankán zatančený děvčaty ze souboru Furiant. 

Soutěž o ceny byla bohatá s nádechem velikonoční atmosféry a dary věnovalo právě Denní centrum Jizera, náměstek hejtmana Středočeského kraje Robin Povšík, podnikatel Petr Rajtr a další dobrovolní dárci. O občerstvení se postarali místní baráčníci a tak propojení různých složek bylo v tomto případě dokonalé a úspěšné. V deset večer si pak všichni účastníci už mohli nechat zdát hezké sny o příjemně stráveném čase ve společnosti milých lidí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám