Hlavní obsah

Pilsner Dragons slaví umístění na Krumlovském vodáckém maratonu 2019

Novinky, Zbyněk Maštera

Ani letos nechyběla parta z plzeňského týmu dračích lodí na tradiční podzimní akci – Krumlovském vodáckém maratonu 2019, což je nejmasovější vodácká akce konaná v České republice.

Foto: Zbyněk Maštera

Stupně vítězů.

Článek

Letos členové týmu Pilsner Dragons vyrazili zdolat trať dlouhou 36 km z Vyššího Brodu v kategorii C2 MVET (Tomáš Kahout a Jiří Hrubý) a 26 km z Rožmberku a vyrazili na pramicích v kategoriích:

Ženy - P5 W (Martina Sedláková, Pavlína Frančová, Vendulka Pelikánová Zemková, Jitka Lamplotová, Veronika Chaloupková), muži - P5 M (Zbyněk Maštera, Filip Kopp, Jiří Král, Václav Houdek, Mikoláš Choura), velké kánoi pro 9 lidí - C9 (Jan Liška, Kateřina Kabátová, Petr Maršák, Zdeněk Čech, Petr Včelák, Radek Kňava, Jaromír Nejedlý, Michal Horáček, Petr Pihýr) a jednom paddleboardu – SUP W Mirka Ladmanová.

Jak dokázali dojet do cíle? Výsledky nikoho nemohou nechat na pochybách, že by podcenili přípravu. Proběhlo decentní večerní soustředění a podle toho vypadala také umístění v jednotlivých kategoriích:

Pramice žen (P5 W) dojela na nejúžasnějším 1. místě z celkem 7 posádek.

Chlapi na kánoi (C2 MVET ) na 3. místě z celkem 6 posádek.

Pramice mužů (P5 M ) na 5. místě z celkových 14 posádek.

Velká kánoi (C9) na 7. místě z 9 posádek

SUP W na pěkném 31. místě z 34 startujících s náskokem zhruba 1 hod 20 minut na poslední posádku pádlující z Rožmberka.

Všichni se vrátili s pocitem perfektně odvedeného výkonu a těší se nejen na příští ročník KVM, ale na celou sezonu 2020 na dračí lodi.¨

Další informace: www.pilsnerdragons.cz.

Další informace o závodě: https://www.krumlovskymaraton.com/

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám