Hlavní obsah

Pilníkov potěšil dětský maškarní karneval

Novinky, Jaroslav Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli odpoledne 4. března se na sále místní restaurace Slunce v Pilníkově uskutečnilo další odpoledne plné tance, her a soutěží pro děti. Konal se zde totiž další dětský maškarní karneval. Dětské odpoledne opět organizačně zajistil sociální výbor za pomoci několika místních dobrovolníků.

Foto: Jaroslav Blažek

Dětský maškarní karneval 2018

Článek

Karneval začal ve 14 hodin, ale i tentokrát první masky přicházely již před plánovaným začátkem. Postupně se sál zaplnil mnoha princeznami, vílami, čarodějkami, piráty i pirátkami. Přišla také bílá paní, kovboj, Pipi punčochatá, princ, vodníci a s nimi ještě mnoho dalších pěkných masek. Na sále se postupně sešla spousta krásných pohádkových postaviček, které dorazili nejen z Pilníkova, ale i z okolí. 

Letošním karnevalem děti provázely postavičky z pohádek, za Patrika Hvězdici se převlékla Mgr. Markéta Gábrišová, za Spongeboba Pavla Pechanová a jako selka se představila Ingrid Sagasserová. Děti tancovaly za hudebního doprovodu DJ Mildy. A aby to nebylo příliš jednotvárné, tak tanec střídaly různé zábavné soutěže, například slalom na odstrkovacích motorkách, nošení balónků mezi koleny, podávání plyšáků a další. Za každou soutěž byli soutěžící sladce odměněni. 

Vrcholem odpoledne však byla volba nejhezčích masek. Porota byla sestavena z nezávislých účastníků, kteří zde s sebou neměli "zamaskované" děti, které by se soutěže mohly zúčastnit. Byli to Jiří Haken, Jan Janota a DJ Milda. A vůbec nebylo důležité, které masky vyhrály, protože všechny byly pěkné!

Zpestřením tohoto karnevalu se stala tombola pro rodiče o produkty firmy Oriflame od paní Noskové a velký stánek s nafukovacími balónky, cukrovou vatou, popcornem a dalšími sladkostmi na schodišti v mezipatře. 

Děti si celé odpoledne užily tak, že se nakonec některým ani domů nechtělo. 

Letošního karnevalu se letos zúčastnilo 45 dětí různého věku v maskách a deset dalších dětí přišlo bez masek. A na závěr ještě patří dík všem organizátorům – Haně Blažkové, Mgr. Markétě Gábrišové, Pavlíně Pechanové, Petru Pěchočovi a Ingrid Sagasserové. A nelze ani opomenout Martina Blažka za barem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám