Hlavní obsah

Peter Nagy zazpívá s kapelou Indigo v Dobříši

Novinky, Jitka Doubravová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tradiční dobříšský koncert, kam vždy míří hudební hvězdy, má i letos pokračování. Do Dobříše zavítá ze Slovenska Peter Nagy, který s kapelou Indigo 31. května rozproudí sportovní halu.

Foto: Archiv Petera Nagyho

Peter Nagy a skupiny Indigo

Článek

Před dvěma lety se na zámku Dobříš konal koncert Lucie Bílé, který byl vyprodaný do posledního místa. Minulý rok to byla Hana Zagorová, která též vyprodala prostory, tehdy ale Kopáčkova dvora. A letošní ročník se přesouvá zase o kus dál. Peter Nagy vystoupí totiž v dobříšské, nově zrekonstruované, hale.

„Po Lucii Bílé a Hance Zagorové jsme chtěli do Dobříše přivést někoho, kdo nejen v Dobříši, ale i v tomto regionu dlouho nebyl. Nakonec padla volba na Petra Nagyho, který sice už v Dobříši hrál, ale to před několika desítkami let. Věřím, že to Dobříšáci ocení, a věřím, že jeho hity rozezvučí krásně zrekonstruovanou sportovní halu,“ uvedl za organizátorskou agenturu Petr Větrovský.

Dobříšáci se tak mohou těšit, že uslyší na živo hity jako Kristinka, Aj tak sme stále frajeri, Sme svoji a mnoho dalších. Peter Nagy zazpívá s kapelou Indigo ve sportovní hale 31. května od 19:00. Vstupenky jsou již v prodeji.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám