Hlavní obsah

Pestré programové menu charakterizuje nabídku Chillout clubu v Dobrušce

Novinky, Dana Ehlová

Jazz after jazz nazvali sobotu naplněnou - jak jinak než jazzem - provozovatelé Chillout clubu v Dobrušce. Využili koncertu orchestru Harmcore jazzband Praha v místním Společenském centru a nabídli příznivcům tohoto hudebního žánru vstup zdarma na koncert kapely Doo v Chillout clubu.

Foto: Lukáš Frýželka

Koncert kapely Doo - Chillout club Dobruška

Článek

"Úspěch měla akce značný. Jeden z návštěvníků vysoce hodnotil skutečnost, že byl v Chillout clubu na čtvrté akci a pokaždé to bylo jiné. A to mi udělalo velikou radost. Přišel na dětský karneval, byl na úvodní diskotéce, na vernisáži výstavy a naposled na koncertu – vše se mu líbilo. Téměř třicet lidí využilo naší nabídky na volný vstup v případě předložení vstupenky z podvečerního koncertu orchestru Harmcore jazzband Praha v dobrušském Společenském centru. Náš dík proto patří vedoucímu tohoto zařízení Pavlu Štěpánovi za spolupráci," zhodnotil Jakub Zahradník, člen týmu Chillout clubu minulý víkend.

"Kladnými ohlasy jsem byl mile překvapen, osobně samozřejmě kapelu znám, a tak jsem byl zvědav na hodnocení našich návštěvníků. Chtěl bych poděkovat také muzikantům z kapely Doo za to, že přijeli v nejšpičkovějším obsazení,“ dodal Zahradník.

A kdo jsou ti, o nichž Jakub Zahradník mluvil? Frontman a zakladatel kapely David Andrš její složení charakterizoval takto: „Lukáš Pelc (hlas) - multiinstrumentalista, kapelník Vokálního kvintetu a kontrabasista Plavců, Pavel Bartoš (basa) - člen kapely G-PointFunkction, kde hraje na kytaru, zvukař ve studiu, Luboš Rejl (klávesy) - mimozemštan hrající na klávesy v různých projektech, Jakub Dvorský (sax) - talentovaný blázen hrající na saxofon v G-PointFunkction a jiných projektech, David Fiedler (kytara) - uspěšný kytarista, který byl přijat na Berkeley, prestižní hudební školu v USA a David Andrš (bicí) - neuznaná reinkarnace dalajlamy, předstírající talent na bicí nástroje a neustálý propagátor a lektor hry na recyklované materiály."

Příští akce v Chillout clubu, který byl otevřen teprve začátkem března nad restaurací U jelena v centru Dobrušky, se nezadržitelně blíží, a tak se nechme pozvat ústy nejpovolanějšího.

„V sobotu 20. dubna je připravena Swith stance – snowboardová video projekce ze sezóny za mediální podpory Free-rider, té bude předcházet páteční diskotéka. K malé změně a přesunu z 26. na 27. dubna dochází u velmi očekávané akce nejlepší ho beatboxera v ČR - BEATBOX Cagi + DJ La.Zoo. Vyhověli jsme tím tak trochu přání našich návštěvníků. Na květen plánujeme další jazz, akci u příležitosti Dne matek i další akci pro děti, ve výhledu je také koncert regionální kapely,“ řekl na závěr Jakub Zahradník.   

Celý realizační tým Chillout clubu samozřejmě vítá, že si návštěvníci začínají zvykat na určitou kvalitu, a proto všichni hýří aktivitou, aby i nadále platilo: Dejte si s námi CHILL, nebuďte OUT.

Reklama

Výběr článků

Načítám