Hlavní obsah

Pellyho domy chystají jarní sběratelskou burzu

Novinky, Martina Váňová

Sběratelské vášni se žádné meze nekladou. Přesvědčit se o tom budou moci zájemci na vlastní oči v Polici nad Metují. V sobotu 19. března od 8 hodin se na sále v Pellyho domech uskuteční jarní sběratelská burza všech oborů. Nebude chybět občerstvení a bohatý doprovodný program.

Foto: Martina Váňová
Článek

Také jste podlehli sběratelské vášni? Zajímá vás, co vše je a není možné sbírat? Máte doma starožitnost, sběratelské předměty jako třeba známky, mince nebo  třeba i obrazy a zajímá vás jejich prodejní hodnota? Vždycky jste si přáli vyzkoušet RC dráhu s vojenskými vozidly? Posloucháte rádi country?

Pokud jste si alespoň na jednu z kladených otázek odpověděli ano, tak určitě nevynechejte návštěvu sálu v Pellyho domech v Polici nad Metují v sobotu 19. března od 8 do 13 hodin. Kdo přijde, dostane ještě jako dárek volnou vstupenku do expozice Muzea papírových modelů. Jediného muzea svého druhu na světě, kde papír ožívá.

Ve zmíněný den vás na sále v Pellyho domech čeká sběratelská burza, různých oborů. Široké veřejnosti se zdarma bude věnovat zkušený odhadce s pětatřicetiletou praxí v oboru, který je schopen odhadnout prodejní cenu starožitností a sběratelských předmětů.

Jako doprovodný program budou po celou dobu k dispozici RC modeláři z Olešnice u Červeného Kostelce a Česká obec tanková Česká Metuje se svými modely vojenské techniky.

K poslechu a dobré náladě zahraje od 10 hodin Dívčí country kapela.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám