Hlavní obsah

Páté narozeniny slaví ostravské Obchodní a zábavní centrum Forum Nová Karolina ve velkém stylu

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Páté výročí od svého otevření si tento měsíc připomíná Obchodní a zábavní centrum Forum Nová Karolina v centru Ostravy. Oslavy se ponesou ve velkém stylu. Už 10. března zde začíná interaktivní instalace postav superhrdinů filmů, her nebo komiksů z dílny studií Marvel a Disney - Avengers.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava 7.3.2017 Obchodní a zábavní centrum Forum Nová Karolina slaví pět let.

Článek

Jde o vůbec první zastávku tohoto populárního projektu v České republice. Show je dokladem toho, že ostravské Forum zákazníkům přineslo a dále nabízí řadu unikátních zážitků v oblasti módy, zábavy a gastra.

Společnost Active Retail Asset Management( ARAM), jež centrum od počátku spravuje, tak může uplynulých pět let jednoznačně označit za úspěšné. Do Moravskoslezského kraje díky ARAM přišla řada mezinárodních značek. Postupně se rozšiřuje nabídka originálních food i zábavních konceptů.

„Při pohledu na skvěle fungující centrum s množstvím prestižních značek, řadou kvalitních restaurací a plné lidí si málokdo vzpomene, že jsme otevírali v březnu 2012. V době, kdy ekonomika procházela jednou z nejhlubších recesí v historii. Je úžasným výsledkem, že jsme vloni pokořili hranici 9 miliónů návštěvníků,” řekl Martin Kubík, ředitel společnosti Active Retail Asset Management.

„Jako zástupce města Ostravy velmi oceňuji, že působnost Obchodního a zábavního centra Forum Nová Karolina se neomezuje jen na obchodní aktivity, ale že se významně angažuje také na poli společenské odpovědnosti firem. Prostor pro pořádání svých akcí nebo jejich propagaci zde nacházejí nejrůznější neziskové, charitativní, sportovní a vzdělávací organizace. S centrem spolupracují školy, kulturní instituce, městská policie a další organizace města. Vážím si toho, že tabu nejsou ani závažná sociální témata. Ať už jde o život sociálně znevýhodněných osob, lidi s postižením, týraných matek a další,” uvedl Mgr. Michal Mariánek, náměstek primátora města Ostravy.

„Myslím si, že za pět let svého působení se Obchodní a zábavní centrum Forum Nová Karolina výrazně zapsalo na mapu institucí, které se systematicky a cílevědomě podílejí na obohacování kulturního a společenského života ve městě. Nezbývá, než mu k tomu upřímně blahopřát,” uzavřel Michal Mariánek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám