Hlavní obsah

Park Komenského ve Zlíně ožije svátky jara a Velikonoc

Novinky, Věra Stojarová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už podruhé se bude ve Zlíně konat rodinná akce Velikonoce v parku. Uskuteční se v sobotu 15. dubna od 14 do 18 hodin v krásném parku Komenského. Tato jarně laděná akce bude společnou oslavou Velikonočních svátků a jara.

Foto: Živý Zlín
Článek

Pro děti budou připravené poznávací zastavení s jarní tematikou, pletení pomlázky, výtvarné aktivity, zdobení vajíček a řemeslné dílničky, kde si děti vyzkouší práci se dřevem. Některé si poprvé s rodiči vyrobí píšťalku z vrbového proutí.

O kulturní program se postarají Bartošův dětský folklorní soubor, Dětský folklorní soubor Trnečka a Malá Vonica s jarním pásmem. Součástí akce bude minijarmark, na kterém bude možné zakoupit občerstvení a velikonoční výrobky.

A jaké je vstupné na akci? Pouze vajíčko, které si děti zdobí s Mojí dílnou. V případě špatného počasí se akce ruší. Akce je podpořena Statutárním městem Zlín v rámci projektu Živý Zlín.

Reklama

Výběr článků

Načítám