Hlavní obsah

Paddy Kelly odhalí v červnu svou pravou identitu

Novinky, Milan Papežík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák Michael Patrick Kelly, člen veleúspěšné hudební rodiny Kelly Family, je již několik let na sólové dráze. A rozhodně se mu daří. Po devíti měsících vydává své další, již čtvrté sólové album pod názvem iD.

Foto: Michael Patrick Kelly

Michael Patrick Kelly vydává 16. června své album iD

Článek

Nové CD Paddyho (veřejnosti je známý především pod tímto jménem) vychází 16. června a zvolil pro něj příznačný název iD.

„Wow, šest měsíců kreativní práce je právě završeno. Nemohu tomu uvěřit a jsem moc šťastný, že CD vzniklo se spoustou mého DNA," prohlásil Paddy na sociální síti. Bylo tím myšleno, že Paddy do svého dalšího CD dal kus sebe sama, jako ostatně u každého jeho řadového alba. Všechny písně pojednávaní o jeho životě, pocitech a řídí se různými životními moudry a pravidly lidskosti. Ve spoustě textů používá také citáty z Bible, jelikož je hluboce věřící.

Po vydání svého posledního alba Ruah, které bylo čistě duchovní, se Paddy Kelly vrací k moderním rafinovaným pop-rockovým písním s prvky folku a soulu. Na novém albu iD se objeví celkem 15 zbrusu nových songů, což se jen tak v této době nevidí. Album natáčel ve studiu v Londýně s těmi nejlepšími producenty.

Se svými sourozenci (Kelly Family), kteří ohlásili na příští rok velké turné, bohužel vystupovat nebude, neboť se chce výlučně věnovat své sólové kariéře. V rámci malého promoturné svého alba by se také měl na pár dnů objevit v České republice.

Naživo mohou čeští fanoušci Paddyho zažít 19. srpna v rámci jednodenního Happy Faces Festivalu v Sedmihorkách u Turnova, kde vystoupí jako headliner. Bude to jediné vystoupení tohoto slavného zpěváka ve střední Evropě v tomto roce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám