Hlavní obsah

Otužilci z Plzně oslavili Velikonoce na plovárně v Hradišti

Novinky, Marek Velebný

O velikonoční neděli 27. března plzeňští otužilci tradičně vítali jaro veselým koupáním ve stylu "velikonočních zajíčků" na plovárně Hradiště spolu se zpěvačkou Vlaďkou Bauerovou.

Foto: Marek Velebný

otužilečtí velikonoční zajíčci

Článek

Akce se konala o velikonoční neděli 27. března ve 14 hodin na plovárně v Hradišti, kde se konají například i filmové projekce Hrákula a další kulturní akce.

V krásném slunečném počasí se velikonočního koupání zúčastnilo více než třicet pět otužilců, včetně čtyř nováčků, kteří byli slavnostně pokřtěni vodou z rukou zpěvačky Vlaďky Bauerové - ta pro skupinu otužilců před akcí i zazpívala.

Otužileckému velikonočnímu koupání, kdy se plavalo k vodníkovi a zpět přihlíželo v krásném slunečném počasí množství návštěvníků, cyklistů, výletníků, které vylákalo příznivé počasí na oblíbené výletní místo Plzně. Pro otužilce připravila Vlaďka Bauerová a Monika Anděla Šindelářová velikonoční občerstvení.

Plzeňští otužilci před koupáním nacvičovali kulturní program na připravovaný Otužilecký candrbál, který se bude konat příští sobotu 2. dubna v Sokolovně v Plzni - Hradišti.

Reklama

Výběr článků

Načítám