Hlavní obsah

Ostravský veletrh hraček nabízí spousty zajímavostí od padesáti vystavovatelů

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třetí ročník Ostravského veletrhu hraček nabízí spoustu atrakcí pro všechny návštěvníky - jeho mottem je Kdo si hraje, nezlobí... V Ostravě na Černé louce tak návštěvníci mohou od 25. do 28. října najít krásné hračky, atrakce a překvapení.

Foto: Josef Zajíc

Ostravský veletrh hraček . 25.-28.10.2012

Článek

V Ostravě na Černé louce stojí domeček. V domečku je mnoho stolečků a okolo těch stolečku je ještě více dětí. Od 25. do 28. října si rodiče a děti mohou u stolečků vybrat vše možné i nemožné u zhruba padesáti vystavovatelů rozličného zboží.

Ve třech sálech návštěvník najde pestrou nabídku hraček, her, hlavolamů, dětského oblečení, potřeb pro děti a dětské knihy.

Pro zábavu jsou připraveny hry, soutěže, atrakce. Pro poučení výtvarné aktivity a workshopy, výroba papírových hlavolamů a další nabídky pro zpestření pobytu dětí na veletrhu. Pro vzpomínku je pro děti a jejich rodiče připraven profesionální fotograf a ateliér.

Každý den má svůj základní nosný doprovodný program. Pátek 25. října je věnován Taneční show. Je připraveno vystoupení taneční skupiny All style Unit v programech Šprti a Příběh hraček. Dále i velký taneční workshop pro děti, taneční soutěže a davový tanec.

Sobotě 27. října bude dominovat Dáda Patrasová, v neděli 28. října bude na programu Velký divadelní den. Děti si spolu s rodiči budou moci vyrobit vlastní loutky a zahrát si loutkové divadlo. Uvidí výrobu loutek, zažijí další zajímavé atrakce, které budou na Ostravském veletrhu hraček k vidění.

Otevřeno je v pátek a sobotu od 10.00 do 19.00 hodin a v neděli 28. října od 10.00 do 17.00 hodin. Vstupné pro dospělé je 70 Kč, pro děti a důchodce 40 Kč. Pro děti do 3 let je vstup zdarma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám