Hlavní obsah

Ostravský Festival v ulicích nabízí zábavu pro všechny generace

Novinky, Josef Zajíc

Pořadatelé Festivalu v ulicích připravili zábavný program pro všechny generace. Je předzvěstí festivalu Colours of Ostrava. V úterý 15. července se tak odpoledne zaplnily nejen ulice ve středu Ostravy, ale hlavně v okolí OC FORUM NOVÁ KAROLINA a letos nově v TROJHALÍ Karolina.

Foto: Josef Zajíc

Festival v ulicích v Ostravě - úterý 15.7.2014:

Článek

Festival v ulicích nabídl v úterý 15. července již od odpoledne zajímavý program. V TROJHALÍ  mohl návštěvník sledovat od 15.00 hodin vystoupeni pěveckého souboru AM Gospel a další koncerty. Program na pódiu ArcelorMittal pokračoval ještě ve 22.00 hodin koncertem českého herce, moderátora, zpěváka, hudebníka a skladatele Ondřeje Brzobohatého.

Ve vedlejší hale probíhá 15. a 16. července Gastrofestival, na kterém se mj. prezentoval svým kuchařským uměním v Gastro show Ivan Vodochodský. Gastrofestival nabízí regionální speciality, původní krajové recepty a kulinářské soutěže.

Před Trojhalím a obchodním a zábavním centrem FORUM NOVÁ KAROLINA se mohly vydovádět především děti, kterým byly nabízeny různé sportovní a dobrodružné akce od plážového volejbalu, různých her až po ukázky boxu.

Od 17.30 do 18.00 hodin se předvedl hospodský cirkus, který snoubí prvky akrobacie, moderního tance, loutkového divadla, koncertu a sportu La Putyka.

Program Festivalu v ulicích probíhal i na dalších místech v centru Ostravy - například v Domě umění na Jurečkově ulici, v INDUSTRIAL Gallery a na dalších místech.

Festival v ulicích pokračuje od 15.00 hodin ve středu 16. července. Okolo 15. hodiny vyjde z Masarykova náměstí tradiční průvod a zábava bude na všech místech pokračovat až do pozdních nočních hodin.

Na závěr hudebního programu se diváci jistě budou těšit na večerní koncert v TROJHALÍ na Arcelor Mittal stage, na kterém vystoupí Ewa Farna a Vašo Patejdl a Big Band Gustava Broma od 19.30 hodin. Středeční den uzavře koncert Michala Hrůzy, českého zpěváka a bývalého frontmana skupiny Ready Kirken.

Všude je vstup zdarma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám